Jdi na obsah Jdi na menu

Mackenzie a Lady Lejn

22. 10. 2013

Jméno a příjmení:Mackenzie Nadina Marie Doehr

Datum narození:28.únor 1998

Naboženství:křestanství

Znamení:ryby

Národnost:americká 

Věk:14

Alergie:jahody

Nejlepší přátelé:všichni

Druh:severní chipmunk 

Škola / Grade: High School, Grade 9 popularity Level (1-10): 

Přezdívky:Kenzie,Mackie,Mackie mackz,Kanzie kenz,Kenzel

Matka:Jean Nelson

Otec:Jonah Doehr

Sestry:Madison Doeha,Summer Nelson

Bratr:Ryan Nelson

Záliby:hudba,spěv

Vzhled:Nosí vlasi většinou dolů.S ni i klobou ale někdy do copu.Ona obvykle nosí bílou a světle modrý svetr s brčarovou sukní a někdy nosí Hello kitty nahrdelník a náramek gir.Informace:Není dobra v žádnem atletickem sportu kromě volejbalu.Miluje vodu a stráví hodiny v něm.Kdysi strávila 8 hodin plávání.Ve škole dostala B a C(2 a 3).Jen proto,že je lína.Používa k odporu školu,ale teď je to pořádku.Když není dobrá sportu ale jako bojovnice je výborná bojuje s zloduchem,a má přítele ale netuší že je zloduch kterým bojuje.

Mackenzie působí docela šílený, zaostalý a hloupý, protože miluje, aby se lidi se smát a smát. Ona může být plachý, ale téměř překonat to.Občas se chová rád, že je to nejlepší, protože se cítí, jako by je to nejhorší. Ona je také velmi perverzní, takže pozor! Historie: Mackenzie se narodil v North Ridgeville, Ohio a strávil prvních 5 let svého života tam, vždy nablízku svými sestřenicemi Drew a Lily. V polovině MŠ se přestěhovala do Clevelandu, Ohio a navštěvoval své první K-6 školu, Pleasantview. Její nejlepší přátelé byli kluka jménem Josh (c , kluka jménem Cameron, a se svou dívkou Alexa. V mateřské škole Byla hezká populární, protože byla nová, ale jak roky plynuly, stala samotář, ve 3. ročníku , ona v podstatě měla duševní zhroucení a vzlykala oči ven, ne o pozornost, protože potřebovala. Ve 4. ročníku se přestěhovala škol k PleasentValley ZŠ a setkal se některé z jejích nejlepších přátel dnes, Morgan, a Brooklyn. Ona byla také populární themn, nový a všechno, ale jak roky pokračovaly Byla to samotář, ještě jednou. V 4., a 5. třídy, ona také měla jeden z těch duševních poruch .., hodně. V 6. ročníku se vrátil její přátelství s Joshem a ona rostla mít malou něj zamilovaná, a to rostlo k obrovské tlačenici v 7. a 8. ročníku. Vždycky zneužil její sestra, Madison, a snaží se, aby ji ublížit, ale ona nowoften křičí na ni, protože ona je , tajně se jí bojí Ona také byla zneužita její matka, ale to skončilo, když jí bylo 6. Další informace: Mackenzie není dobré v každém atletickém sportu kromě volejbalu. Miluje vodu a mohl strávit hodiny v něm. Poté, co strávil 8 hodin plavání. Ona je opravdu nemotorný, a jeden z takzvaných "Class klauny", spolu s některými z kluků. Ona usally dostane B je a C je proto, že je líná .-. Použila k odporu školy, ale teď je to v pořádku c:

Otec:Restak

  Lady Lejn bydli v zemi chipmunku a je budoucí princezna  královského království.Jeji otec je král Volwer a matka královna Lady Laura Lejn.Má i sestru Vaulelu a Sululu.A chce být spěvačkou jménem miss Lejn.