Jdi na obsah Jdi na menu

Malí létající medvídci

2. 7. 2014

Létat toje sen,blízko les,a blízko zem.

Tohle je ráj,rychlích medvídků.

Modrou obrohou,jako ptáci plout.

Kroužit nad lesem,

úzasni je sen,jen sněří,štěstí je směr

ta štěsti přímo zanosem.

Je štastní ten kdo,si rád spívá.

Ten kdo má svět ráád.

Příde těškí den,člověk tvoří sen.

Na pomoc tít,těm co chtěj snít.

Tět každý znás chránit může

medvídki letajcí.

The little fling bearstm defenders of the wiroment Malý letající medvídci.

Děj pohádky Malí létající medvídci

 Veselé příběhy dovádivých medvídků. Budeme vám vyprávět příběh o dovádivých kamarádech, malých létajících medvídcích, kterým moudře vládne starý medvěd Platon. Všichni žijí v hlubokém lese, který se snaží bránit před škodolibou lasičkou Skulkem, jeho hloupým nohsledem Sammym a dalšími výtečníky (hadem Slinkem, pavoukem Grizeldem a krysou Spikem), kteří lesu škodí. Nejedno dobrodružství prožijeme s medvídky Týnou, Kubíkem, Pomněnkou, Jasněnkou, Honzíkem, Vlastíkem a dalšími, kterým ochotně pomáhají i ostatní zvířátka z lesa, především stará moudrá sova Ozzy. Chorvatsko-kanadský animovaný seriál potěší zejména ty nejmenší, ale nepochybně pobaví i dospělé.

Seriál vypráví příběhy malých létajících medvídků a jejich vládce, medvěda Platona. Společně tahle rodinka žije v jednom krásném lese, kde se dá zažít spousta nevšedního dobrodružství…! Ale kromě všech radostí a zábavy mají medvídci také jeden problém – musí své lesní království ochránit před zlou lasičkou Skulkem, jeho věrným společníkem Sammym a dalšími nezbedníky….A občas to naši hrdinové nebudou mít vůbec jednoduché! Skulk je totiž dost vychytralý a medvídkům umí přidělat spoustu práce.Týna,Kubik,Pepik,Vlastik,Pomněnka,Jasmínka a další kamarádi tak často musí spěchat pro pomoc k ostatním dobrým zvířátkům.

 zlobiči

 Nepřátelé našich kamarádů - Skulk a Sammy.

 Nejčastěji pak všichni chodí ke staré moudré sově Ozzy, která má vždycky nějaký dobrý nápad a dokáže našim hrdinům pomoci v každé situaci. Všechny příběhy malých létajících medvídků tak naštěstí mají dobrý konec…

 

 

 

 týna

 Týna je jednou z hlavních postaviček seriálu. Je to malá oranžová medvědice a na hlavě nosí velký květ. Týniným nejlepším přítelem je medvídek  Kubik, se kterým často vymýšlí všemožná dobrodružství.

 Týna (Tina) je maléletající medvídě oranžové barvy.Je chytrá a velmi obětavá.Týninýn kamarád je Kubík.Týna patří mezihlavní protagonisty seriálu. 

 kubík

 Kubík je jednou z hlavních postaviček seriálu. Jeho nejlepšího kamarádkou je Týna, ale jinak se moc rád přátelí i s ostatními. Kubík je modré medvídě, které má vždycky dobré nápady a dokáže vyřešit nejeden problém.

 Kubík (Walt) je modré letající medvídě.Je chytrý a má stálé dobré nápady.Kubikovounejlepší kamarádkou je Týna.Kubik patří mzi hlavní protagonisty 

 

 m pepík

 Pepík je malé hnědé medvídě a i když se řadí mezi hloupější tvorečky, je moc hodný a má rád všechny své kamarády. Tou nejlepší přítelkyní je pro něj ale medvědí slečna Pomněnka.

 Pepík (Josh) jemaléletajícímedvídě hnědé barvy.Je poměně hloupý,ale srdce má na svém místě.Za své přátelé by udělalcokoliv.Pepikova nejlepšíkamarátka je Poměnka.

  .pomněnka

 Pomněnka je oranžovorůžová medvědí slečna. Jejím dvojčetem je Jasmínka.od které ji rozeznáme pomocí modrých kytiček na hlavě. Pomněnka je moc hodná a obětavá, i když tu a tam si ráda vystřelí z hloupého medvíděte Pepika.

 Pomněnka (Lotus) je malé letající medvídě červeno-růžové barvy.Je hodná,obětavá a ráda s polu s Jasmínkou srandu z Pepíka.Jinak Pepik je Pomněčin nejlepšíkamarád.Pomněnka a Jasmínka jsou dvojčata.

 jasmínka

 Jasmínka je oranžová medvědí slečna. Jejím dvojčetem je Pomněnka, od které ji rozeznáme pomocí bílých kytiček na hlavě. Je to moc milá a hodná slečna, která má ráda všechny své kamarády.

 Jasmínkaje malé letajícímedvídě červeno-růžové barvy.Má vcelku stejné arametry jako její sestra Pomněnka.Jasmínka a Pomněnka jsou dvojčata.

Vlastík

   Vlastik (Jason) je malé letajícímedvídě rudé barvy.Je šikovný,hodný a dělá barmana v lesní hospůdce.